Whatsoever De-Iodinating Liver - Kaw Liga

Hösten är bäst

Hösten är här
Nu är min favorit årstid äntligen här igen! Är så lycklig för det! Hösten är det underbaraste och vackraste som finns enligt mig. Temperaturen sjunker så att man få klä på sig lite mysiga kläder och inte bara leva i linne och shorts. Löven ändrar färg till gul, röd och burna toner. Livet blir återigen på riktigt eftersom jobbet och skolan hinner ikapp en. Och framförallt så är det så mysigt med allt regn, bokläsande och tre drickande, hur underbart låter inte detta?

Men jag är fullt medveten om att det inte är alla som håller med mig i detta, alls faktiskt. Men i år så ska det bli mitt mission att alla på smarter marketing i alla fall ska njuta lite av att hösten kommer. Därför har jag frågat om lov av min chef att ändra lite på kontoret så det blir lite ´höstigare´. Han sa att jag fick det, så jag tänker gå all in. Jag har beställt nya mysiga kuddar och nya filtar till sofforna och fåtöljerna i soffhörnan. Jag har beställt ljusslingor och orkideér och jag ska helt enkelt dekorera upp kontoret i en varm höstkänsla. 

Jag har också beställt en massa olika tesorter, i lösvikt!! Så ska jag beställa en ställning med burkar hängande från den och i dom burkarna ska jag hälla i alla härliga teer. Blir ju exalterad bara jag tänker på detta! Det enda som är roligare än detta för tillfället är att jag ska göra om hemma också inför höstsäsongen. Byta gardiner, hänga upp nya tavlor, byta lite mattor, plocka fram de allra största rödvinsglasen,ta in höstkläderna, ta ut sommarkollektionen av lakan och in med höstkollektionen! September är min favorit månad just för att man får ha allt detta framför sig, sitta och planera och längta lite innan kylan och mörkret kommer på riktigt!